ZOMER

Deze zomer reist Elvire voor een tweetal projecten af naar Frankrijk. In juli zal ze met Barokopera Amsterdam als Philidel en Emmeline te horen en te zien zijn in Purcell’s King Arthur. De regie is in handen van Sybrand van der Werf en muzikaal leider is Frédérique Chauvet. De voorstellingen vinden plaats in Théâtre Stephan Bouttet in Dinard en tijdens het Festival Chapelles et Manoirs en Musique in Paimpol. In het najaar zal er ook een reeds voorstellingen van deze productie te zien zijn in théâtre de l’Athénée in Parijs.

Op 10 en 11 augustus zal Elvire haar bijdrage leveren aan concerten met Bach Ensemble Amsterdam in Basilique de Vézelay en Église de Saint-Révérien. Het programma zal bestaan uit Mondonville’s Dominus Regnavit en Ich hatte viel Bekümmernis, BWV 21, van Bach. Hou voor meer informatie deze website in de gaten!

Geef een reactie